headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

Onze reis was fantastisch. Het was onze eerste kennismaking met Afrika maar hopelijk niet de laatste.

 

Onze reis was fantastisch. Het was onze eerste kennismaking met Afrika maar hopelijk niet de laatste.

Alles was super georganiseerd. De hotels waren prima. Ken, de chauffeur en gids tijdens de safari’s en de persoon die ons op Nairobi Airport opwachtte en ons aan het einde van de reis ook daar weer terugbracht, was een goede gids en een super chauffeur. De wegen waren soms door de regentijd echt bijna onbegaanbaar maar hij heeft ons overal veilig naar  toe gebracht en ook tijdens de safari’s heel erg zijn best gedaan voor ons. Een prettige persoon om mee te reizen. Complimenten. 

 

Dank je wel voor al je hulp en informatie en het bij elkaar bedenken van deze onvergetelijk reis.

— Francisca en Pieter, Roosendaal - Kenia

Wij hebben een prachtige reis gemaakt. We zaten precies op het goede moment in de Masai Mara en hebben veel meegekregen van de Grote Trek. Geweldig!

 

Wij hebben een prachtige reis gemaakt en ontzettend veel foto’s gemaakt (2500). We zaten precies op het goede moment in de Masai Mara en hebben veel meegekregen van de Grote Trek. Geweldig! Ter plaatse liep alles gesmeerd en zelfs bij de grensovergang stond onze chauffeur/gids van Tanzania al op ons te wachten. Onvoorstelbaar, we hebben het wel eens anders meegemaakt.

— Martine - Kenia & Tanzania

Wij hebben echt een hele bijzondere en geweldige reis gehad. Alles was supergoed geregeld zodat we optimaal hebben kunnen genieten.

 

Wij hebben echt een hele bijzondere en geweldige reis gehad.
Er werd vooraf goed met ons meegedacht over het programma van onze reis naar Kenia en Tanzania. We hebben hierdoor een onvergetelijk mooie reis gehad.

 

Zowel de safari-chauffeur in Tanzania als die in Kenia hadden een zeer grote kennis en een prima rijstijl. Beide waren heel vriendelijk en probeerden voor ons het beste uit de vakantie te halen. Kunnen jullie de lokale agenten en chauffeurs een groot compliment maken voor alles wat zij voor ons gedaan hebben?

 

Alles was supergoed geregeld zodat we optimaal hebben kunnen genieten, waarvoor bedankt.

— Koen en Alinda - Kenia & Tanzania

Zo genoten van de safari’s en daarna heerlijk gerelaxt in Zanzibar!

 

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Zo genoten van de safari’s en daarna heerlijk gerelaxt in Zanzibar.

Mooie dingen gezien, sowieso de ‘Big 5′, maar ook de cheetah en boomliggende leeuw en duizenden gnoe’s en zebra’s. De opbouw van de safari’s was perfect.

 

Op Zanzibar was het hotel eenvoudig, maar zeer sfeervol. Wij waren alleen over het eten niet te spreken. Gelukkig waren er wat andere gelegenheden in de buurt (Paje by Night) waar je lekker kon eten. En eten bij de Rock was fantastisch.

 

De excursies blue safari, jozanforest en zwemmen met wilde dolfijnen waren top. Dat laatste was een hele unieke ervaring.
De chauffeur die ons opgehaald heeft van het vliegveld, heeft ons enorm geholpen en overal naar toe gebracht. Geweldig! De informatie ter plaatse was soms wat onduidelijk of kwam pas laat. Maar we hebben ook wel ervaren dat dit echt bij Tanzania hoort; ‘hakuna matata’. En uiteindelijk wordt alles ook goed geregeld.

We hadden ook nog bij groeps-rondreizen gekeken, maar dit was perfect!

— Yvon Demarteau, Nuenen - Tanzania

De safari was geweldig, erg indrukwekkend…

 

We hebben het erg naar ons zin gehad. De safari was geweldig, de chauffeur tijdens onze safari was echt uitstekend, erg indrukwekkend om op de uitgestrekte vlaktes zo veel wilde dieren te zien, en ook de campings tijdens de safari waren leuk. Er was zelfs een camping met een zwembad, dit werd door onszelf en de kinderen erg gewaardeerd!

Zanzibar was heerlijk relaxed na de stoffige safari-dagen.

Jullie geven mij het gevoel dat je enthousiast bent over Tanzania als bestemming, we kregen steeds snel reactie en Linda weet waar ze over praat. Wij hebben een super gave reis gehad en daar willen wij jullie graag voor bedanken.

— Annemieke en Luc & kids, Overveen - Tanzania