headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Mombasa: de wuivende palmen van Diani Beach

Mombasa, Diani Beach

4 dagen, 3 nachten

Prijs € 195,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdens de strandverlenging aan de zuidkust te verblijven. Indian Ocean Beach Club ligt aan het rustige, witte zandstrand van Diani Beach aan de zuidkust. Dit is een prachtig, sfeervol hotel dat omringd is door palm- en baobabbomen. De kamers liggen verspreid over de tuin en bevinden zich in een Swahili stijl bungalow. Kortom, Indian Ocean Beach Club is de ideale plek om heerlijk bij te komen van alle ervaringen tijdens je reis voordat je terug naar Nederland vliegt!

 

De zuidkust van Mombasa heeft prachtige brede hagelwitte zandstranden omgeven door palmbomen. Er hangt hier een zeer relaxte sfeer en als je echt tot rust wil komen, dan is dit een ideale plek. Er zijn een paar kleine winkelcentra en verder kun je voornamelijk genieten van de zon, zee en het strand.

 


Dag 1: aankomst bij de Indian Ocean Beach Club, Diani Beach
Dag 2: vrij verblijf Diani Beach
Dag 3: vrij verblijf Diani Beach
Dag 4: einde van deze bouwsteen

Prijs € 195,- p.p.

Inbegrepen: 3 overnachtingen in Indian Ocean Beach Club op basis van halfpension

 

Niet inbegrepen: vervoer van & naar Mombasa, overige maaltijden, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: KES020

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er vele verschillende manieren zijn om naar Mombasa te reizen, afhankelijk waar je vandaan komt, wat je budget is, en hoeveel tijd je hebt! Uiteraard kunnen wij het vervoer vanuit Nairobi naar Mombasa per nachtbus, vlucht of privé-minibus voor je regelen.

 

Om bij de zuidkust te komen, reis je vanaf het vliegveld eerst 10 minuten met de ferry naar de overkant. Vanaf hier is het nog ca. 1 uur rijden naar de kust met de hotels.

Tijdens deze bouwsteen overnacht je in de Indian Ocean Beach Club. Dit hotel ligt aan het rustige, witte zandstrand van Diani Beach aan de zuidkust. Het is een prachtig, sfeervol hotel dat omringd is door palm- en baobabbomen. De kamers liggen verspreid over de tuin en bevinden zich in een Swahili stijl bungalow.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Kenia.

Deze vierdaagse strandverlenging aan de zuidkust van Bombasa sluit prima aan op onze safari’s en vormt een perfecte afsluiting van je reis! Tijdens deze bouwsteen overnacht je in de Indian Ocean Beach Club, gelegen aan het rustige, witte zandstrand van Diani Beach aan de zuidkust.

 

Het is een prachtig, sfeervol hotel dat omringd is door palm- en baobabbomen. De kamers liggen verspreid over de tuin en bevinden zich in een Swahili stijl bungalow. Kortom, Indian Ocean Beach Club is de ideale plek om heerlijk bij te komen van alle ervaringen tijdens je reis voordat je terug naar Nederland vliegt!

 

De zuidkust van Mombasa heeft prachtige brede hagelwitte zandstranden omgeven door palmbomen. Er hangt hier een zeer relaxte sfeer en als je echt tot rust wil komen, dan is dit een ideale plek. Er zijn een paar kleine winkelcentra en verder kun je voornamelijk genieten van de zon, zee en het strand.

Prijs € 195,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!