headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze  Kenia bouwstenen voor je maatwerkreis! Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Kenia reis op maat!


9 bouwstenen

Kenia, Nairobi centrum

Easy Landing Nairobi

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 149,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Nairobi word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in Nairobi brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

Easy Landing Mombasa

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 159,- p.p.

Mombasa is een oude handelsstad aan de Indische Oceaan. In de omgeving van Mombasa liggen schitterende stranden, bij deze bouwsteen zijn de transfer van het vliegveld en de eerste 2 hotelovernachtingen inbegrepen!

lees verder »

De machtige Masai Mara – 3 dagen privé-safari

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 589,- p.p.

Het wereldberoemde National Park Masai Mara mag je eigenlijk niet missen tijdens je reis door Kenia. Het meemaken van de jaarlijkse ‘grote trek’ is een fantastische ervaring. Ook maak je kennis met de Masai; de lokale bevolking.

lees verder »

Korte kennismaking met Kenia – 4 dagen privé-safari

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 819,- p.p.

Tijdens deze korte kennismaking met Kenia bezoek je Lake Nakuru, met haar duizenden flamingo’s en ga je wild spotten in het Masai Mara National Park, waar je ook kennismaakt met de lokale bevolking, de Masai.

lees verder »

De hoogtepunten van Kenia – 6 dagen privé-safari

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 1275,- p.p.

In 6 dagen reis je langs de hoogtepunten van de wildparken in Kenia. Je bezoekt het Amboseli park, aan de voet van de Kilimanjaro, waar je wild kunt spotten. Dan door naar Lake Nakuru, met de vele flamingo’s en als laatste het beroemde Masai Mara National Park waar je de Masai ontmoet.

lees verder »

Ontdek het onbekende Kenia – 7 dagen privé-safari

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 1489,- p.p.

Bij deze avontuurlijke safari bezoek je ook de iets minder toeristische wildparken, zoals Mount Kenya en het Samburu National Park. Natuurlijk bezoek je ook Lake Nakuru, met de duizenden flamingo’s, en het Masai Mara National Park, met de lokale bevolking, de Masai.

lees verder »
Kenia, Mount Kenya

Klimmen op de Mount Kenya

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 1499,- p.p.

Voor de liefhebbers van een trektocht mag een beklimming van de Mount Kenya tijdens je reis door Kenia eigenlijk niet ontbreken! Het is een van de beste bergen om te beklimmen qua ‘biodiversiteit’, schoonheid en vergezichten. Via OutSight boeken we de Sirimon route, die we aanbieden als een privé-trekking.

lees verder »
Kenia-Mombasa

Mombasa: bijkomen bij Bamburi Beach

4 dagen, 3 nachten

€ 225,- p.p.

Deze vierdaagse strandverlenging sluit prima aan op onze safari’s en vormt een perfecte afsluiting van je reis! Mombasa ligt aan de Indische Oceaan in het zuidoosten van Kenia. De noordkust van Mombasa is drukker dan de zuidkust, er zijn iets minder witte stranden, maar wel meer (souvenir) winkels; er is meer te doen en te zien.

lees verder »

Mombasa: de wuivende palmen van Diani Beach

4 dagen, 3 nachten

€ 195,- p.p.

Mombasa ademt een oosterse sfeer uit en wordt beheerst door de oude Portugese vestiging Fort Jesus uit 1592. De zuidkust heeft prachtige witte stranden en is veel rustiger dan de noordkust. Je vindt hier dan ook prima hotels en als je van rust houdt, dan is deze bouwsteen een aanrader.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!